Mijn naam is Judith, afgestudeerd EEN-therapeut en parttime werkzaam als woonbegeleider op een woongroep voor jongvolwassenen met epilepsie en een verstandelijke beperking.

Naast de opleiding tot energetisch therapeut ben ik ook geschoold mindfulness meditatietrainer, gecertificeerd Access Bars Practitioner en op dit moment bezig met de opleiding tot Ho’oponopono Practitioner.

Al jarenlang interesseer ik me in bewust Zijn, de menselijke geest, het gedrag en het verhaal dat achter de mens schuil gaat.
Dit heeft zich onder andere vertaald in de verschillende disciplines waarin ik werkzaam ben geweest: de horeca, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Naast genoemde werkvelden heb ik ook op projectmatige basis in binnen- en buitenland met jeugd mogen werken (oa tienermoeders en straatkinderen).

Op deze manier heb ik door de jaren heen vanuit diverse invalshoeken en op verschillende vlakken kennis mogen maken met de vele facetten van de menselijke geest. Ik heb mee mogen reizen op het levenspad van anderen, daarin deelgenoot mogen zijn om in de ontmoeting met de ander zo ook weer een stukje van mezelf te mogen ontdekken.

Toen ik in 2008 zelf in een persoonlijke crisis terecht kwam, werd ik min of meer ‘gedwongen’ om mijn eigen zelf,
mijn eigen gedrag en leefstijl onder de loep te nemen. Waar stond ik in mijn leven en waar wilde ik naar toe, wie was ik eigenlijk?
Het is het moment geweest waarop mijn bewustwordingsproces in gang werd gezet en mijn leven even helemaal op zijn kop stond.

Het is een weg geweest van terugkeren naar mezelf; naar binnen keren om zo weer verbinding te kunnen leggen met wie ik in wezen altijd al was. Verandering van denken, van voelen, maar ook van voeding en leefstijl. Leven vanuit mijn hart in contact met mijn innerlijke gids. Het heeft mijn leven in de meest positieve zin veranderd en ook de manier waarop ik nu in het leven sta.

Ik voel rust, liefde en dankbaarheid voor de persoon die ik mag zijn.

Alles wat ik op deze reis geleerd en ervaren heb, heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben en vormt de basis van mijn persoonlijke functioneren als coach. In het contact met jou laat ik me vooral bewegen vanuit mijn hart, mijn intuïtie en spiritualiteit.